Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek

 

A Rózsa Vendégházak a szálláshelyet a Vendég előírt érkezése napjának végéig köteles csak fenntartani. Ha a vendég ez idő alatt nem érkezik meg az előírt érkezést követő nap 0 órájától nem köteles a szállás helyet a Vendég részére továbbra is fenntartani.   Az ár magában foglalja a szerződésben megadott létszámra megfelelő számú tiszta ágyneműt, és az elutazáskor történő takarítást. A szoba ára az idegen forgalmi adót nem tartalmazza. Az idegenforgalmi adó mértékét Balatonfüred Önkormányzata határozza meg, melyet 18. életévüket betöltött személyeknek kötelező minden éjszaka után fizetnie.   A Vendég a foglalóval csökkentett összeget érkezéskor a tulajdonosnak, vagy recepciósnak fizeti meg és az esetlegesen kért  kauciót nála helyezi letétbe. A szálláshely csak ezek kifizetése, illetve letétbe helyezése után vehető át. A szerződésben meghatározott elutazási napnál korábban történő elutazás esetén, a tulajdonosnak nincs visszafizetési kötelezettsége a Vendég részére. A szálláshelyen kisállattal érkező vendégeket nem tudjuk fogadni! Kérem ezt vegyék figyelembe a foglalásnál! A szobákban nem található konyha, a szálláson nincs konyha használati lehetőség.

Dohányzás

A szobákban Tilos a dohányzás! Dohányozni csak a hátsó kertben erre kijelölt részen lehet!

Kaució

Nagyobb csoportok  (6 fő fölött) foglalása esetén, a vendégtől érkezés napján fejenként 15 000Ft kaució fizetendő. A kauciót elutazáskor a szálláshely tulajdonosa téríti vissza, amennyiben nem történt károkozás. Kár okozás esetén a Vendég a tulajdonossal egyezik meg a kaucióból történő levonás összegéről. A Vendég a szálláshelyen okozott kárt köteles megtéríteni. 

Zöld Övezet (Csend rendelet)

Mivel ez nem szórakozó hely, hanem szálláshely és lakó övezetben van, ezért vendégeinktől elvárjuk,hogy a szálláshelyen tartózkodó vendégeket és a környezetünkben élők nyugalmát ne zavarják. Kérjük, legyenek tekintettel a korán pihenni vágyó vendégeinkre. Kérem a foglalási szándékukat ennek figyelembe vételével tegyék meg. Törekszünk vendégeink részére nyugodt környezetet biztosítani.  A városban van több szórakozó hely, ahol szórakozási igényüket kielégíthetik.  A leírtak be nem tartása a szálláshelyről való távozást eredményezi, a szállásadó a befizetett összeget nem fizeti vissza.

Feltételek és bejelentkezés

A Rózsa Vendégházak köteles ezen szerződésben foglaltaktól eltérő feltételeket írásban a Vendég tudomására hozni. A Vendég a szerződésben foglalt feltéteket a foglaló Rózsa Vendégházak számára megtörtént átutalásával, vagy a bejelentkezési lap kitöltésével elfogadja.   Kérjük vendégeinket, amennyiben az érkezés napján késői órákban érkeznek (18 óra után), az érkezés napján telefonon értesítsék a Rózsa Vendégházak ügyintézőjét (T.: +36-30/9572-105).

Tartózkodás meghosszabbítása és kijelentkezés

Amennyiben hosszabbítani szeretnének az legkésőbb a távozás napján 10:00-ig tudják megtenni a szálláshely recepciójánál vagy a +3630/9572-105 számon.
Távozás napján a kijelentkezést 10:00-ig kell megejteni. Amennyiben vendégeink 10:00 óráig nem adták át a szobát minden megkezdett óráért 3 500Ft takarítási pótdíjat kötelesek megfizetni.

Köszönjük, hogy bennünket választottak, kellemes itt tartózkodást kívánunk. kedves vendégeinknek.

 

Kiss József

 

Balatonfüred, 2019. 06.25.